Leseutdrag: Fremmedsteds Reisebyrå
«Selvsikker, morsom og fantasirik. En framtidig klassiker.»
– The Guardian

Det er med stor entusiasme, og enda større forventninger vi kan presentere vår desidert største barneboksatsning i år: Fremmedsteds Reisebyrå av den britiske forfatteren L. D. Lapinski. Fremmedsteds Reisebyrå har solgt over 35 000 i UK siden lanseringen April 2020, er oversatt til 12 språk - og slippes på storforlaget Simon og Schuster i USA i Mai.


Les og storkos deg med første kapittel:

 

Håper du blir inspirert til å prøvehoppe ned i nærmeste koffert, bare for sjekke om den fører deg til en ny verden!

I tillegg til å være entusiastiske over å ha kapret denne magisk fine historien - er vi også veldig stolte av å gi ut en bok som beskriver mangfoldet av mennesker rundt oss. L. D Lapinski er en forkjemper for LGBT-rettighter, og dette gjenspeiles i Fremmedsteds Reisebyrå, men vil være enda mer fremtredende i bok to: Edge of the ocean. Vi trenger mangfold, også i barnelitteraturen!

Boken er oversatt fra engelsk av Merete Franz.


Fremmedsteds Reisebyrå

VELKOMMEN TIL FREMMEDSTEDS REISEBYRÅ - DER HVER KOFFERT TAR DEG MED TIL EN UNIK OG UKJENT VERDEN. ÅPNE OPP LOKKET OG HOPP OPPI!

Da tolv år gamle Flikk Høst tilfeldigvis snubler over Fremmedsteds reisebyrå, oppdager hun en vidunderlig hemmelighet: Det finnes hundrevis av andre verdener - ja, et helt multivers! I reisebyrået oppbevares det noen helt spesielle kofferter, og hver av dem åpner en dør inn til en ny verden.

Som medlem av Det fremmedstedlige selskap oppdager Flikk snart at noe i det magiske multiverset ikke er som det skal. Kraftige snøstormer dukker opp midt på sommeren, hele gater forsvinner sporløst i byene og en av koffertene fører henne til en verden som er helt øde og forlatt. Flikk kaster seg ut i et kappløp med tiden og legger ut på en reise gjennom ukjente verdener. Hun bryter selskapets regler og presser magiens grenser til det ytterste i et forsøk på å finne ut av hva som egentlig skjer. Men vil hun klare det før alle verdenene - inkludert hennes egen - forsvinner og blir borte for godt?

HOPP OPPI KOFFERTEN, OG LEGG UT PÅ MAGISKE EVENTYR!